Over ons: Een idee ontstaan aan de oevers van de vijver.

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden. De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen. U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij. Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

WAAROM FISH'N GO?

Fish’n Go onderscheid zich met haar samengestelde voeders, liquids, boosters en pellets die allen gemaakt worden na een uitgebreid en permanent onderzoek met hoogwaardige zuivere grondstoffen die op een zodanige minutieuze manier worden samengesteld met enerzijds ongeziene visvangsten en anderzijds de gezondheid voor de vissen.

Onze Breakdown Pellets Supreme.

Fish’n Go onderscheid zich met haar samengestelde voeders, liquids, boosters en pellets die allen gemaakt worden na een uitgebreid en permanent onderzoek met hoogwaardige zuivere grondstoffen die op een zodanige minutieuze manier worden samengesteld met enerzijds ongeziene visvangsten en anderzijds de gezondheid voor de vissen.Tijdens de testperiode met onze GROUNDBAIT SUPREME  die op dat moment reeds onverbeterbaar was quasi visvangsten is het idee ontstaan samen met onze leverancier om van onze GROUNDBAIT SUPREME een ongeziene pellet te maken. Na de levering va onze nieuwe pelletpers is onze leverancier onmiddellijk van start gegaan met de fabricage van onze BREAKDOWN PELLETS SUPREME. Na vele werkuren van onze leverancier en heel wat testuren aan de rand van de vijver is er een onevenaarbare Pellet ontstaan. Door onze BREAKDOWN PELLET SUPREME te bestuiven met onze OXY MANGO krijg je een blijvende bruisende werking op uw voerplaats die ongekend is. Bekijk de video hieronder van de bruisende werking van onze BREAKDOWN PELLET SUPREME bestuivd met onze OXY MANGO eenmaal deze op de bodem van het viswater komt.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden